Home » Ransomware » Eltávolít. Nbes reszelő vírus (+ visszaszerez fájlokat)

Eltávolít. Nbes reszelő vírus (+ visszaszerez fájlokat)

Hogyan viselkedni eltávolít. [ ] fájl kiterjesztése ransomware?

Nbes vírus van egy név-ból egy ransomware malware. Ezek a programok követik az azonos kialakítású, és jár egy nagyon sok azonos módon. És mindezek az alkalmazások teljes pestis a rendszer. A ransomware fenyegetés használ trükk, hogy hozzáférjen a számítógéphez. Aztán, ha az a, elronts keresztül-át. Nbes az AES kriptográfiát használja minden fájl titkosításához. Mindent, amit tartani a számítógépen lesz zárva. Dokumentumok, képek, zenék, videók. Semmi sem menekül a fertőzés eléri. Az eszköz speciális “. Nbes “kiterjesztés minden fájl végén. És, ha ez a helyén, hogy ez. -A fájlokat kap viszonoz hiábavaló. Nem nyithatja meg őket, és minden olyan intézkedést, hogy megpróbálja megmenteni őket értelmetlen. Az egyetlen lehetőség a kiadás, a ransomware hagy téged, a fizetés. Azt állítja, így a váltságdíjat Megjegyzés hagyja. -A ‘ egy READ_ME. txt reszelő, Ön talál-ban mind érintett dosszié, szintúgy-ra-a iskolapad. Tartalma meglehetősen szabványos. A jegyzet a jelenlegi helyzetbe kerül. Azt kimondja, a rendszer szenved ransomware fertőzés. És, ha azt akarjuk, hogy távolítsa el a titkosítást is kiszabott, meg kell fizetnie a váltságdíjat. Ne fizessen ezek az emberek egy érmét! Még akkor is, ha a kért összeg nem volt olyan felháborító, a szakértők továbbra is tanácsoljuk fizetés ellenében! Ez egyetlen rosszabbodik-a kínos. Számoljunk a szavukat, és dobja el az adatokat. Búcsúzz el a fájlokat, és lépni. Legközelebb, hogy back-up, így nem szenvednek ilyen veszteséget. Úgy tűnhet, mint egy durva tanácsot, de ez a legjobb, amit tehet.

Hogyan jutok fertőzött?

Ransomware eszközök, mint a Nbes meglehetősen alattomos. Megtévesztő és invazív. Gyakrabban, mint nem, nem veszik észre, ők a számítógépen, amíg sztrájk. És, hogy kezeli, hogy keresztül csalás és megtévesztés. Mégis, ezek szerszámok szükség használók ‘ engedély-hoz kap ez, ők csendes ellát-hoz belép észrevétlenül. Hogyan? Nos, bolond téged. Ők áldozatát a gondatlanság, és kezeli a becsapott meg. Ön vállalja, hogy hagyja, hogy anélkül, hogy tudná. És azért, mert te gondatlan egy időben meg kell extra óvatos. Például, amikor telepíti feltételezett frissítéseket vagy eszközöket. Freeware és hamis frissítések közé tartozik a leggyakoribb módja a beszivárgás. De bármelyik módszer, a szerszám menstruáció-hoz,-a ‘ hiábavaló nélkül-a gondatlanság. Végtére is, ha elég alapos, akkor elkapni a cselekmény. És a fóliát, hogy megpróbálja csúszás be Ha adsz a naivak és sietség, azonban nem kap meglepett-hoz talál malware-ra-a PC. És, a ransomware fajta, vitathatatlanul, a legrosszabb, hogy elakad. Ha ön akar-hoz eltartás Nbes el-ból-a rendszer, vigyázz. Megpróbál-hoz lenni több éberen mikor viselkedés-val autópálya, vagy bármi más ön enged-ba-a rendszer. Átvilágítást elengedhetetlen a fertőzések elleni küzdelemben. Mivel ők áldozatát a gondatlanság, ne adja meg! Mindig válassza óvatosan át Figyelemelterelést, naivat, és sietség. Nem fogod megbánni.

eltavolit nbes

Miért van. Nbes fájl kiterjesztése veszélyes?

Egyszer Nbes zárolja az adatokat, te vagy elég a rejtvény. Ön szembe kell néznie a választás. Fizetni, vagy nem fizet. És azt mondjuk: ne. Nem fizetnek ezek az emberek bármit meg fogja sajnálni, hogy a döntést. És, eretnekségek ‘ miért. Gondolj bele, mi történik, miután átutalná a pénzt. Ön hivatkozhat a számítógépes bűnözők átmenni azzal, amit ígért. Gondolod, hogy bölcs dolog várni extortionists tartani a végén az alku? Elég valószínűtlen, hogy akarnának. De, még ha nem küld neked valamit, a következő fizetési, nem kap a reményt. Mi ha a decryption kulcs, ők adott Ön, nem ‘ dolgozik? Izé ‘ Ha-a ‘ a rossz egy? És, egyenletes ha-a ‘ jobb kulcs, mi történik következő? Ön alkalmazza azt, és a fájlok kap kinyitotta. És akkor? A visszafejtési kulcs eltávolítja a titkosítást, nem az Encrypter. Nbes még mindig leselkedik valahol a számítógépen. Önnek van zéró garantál amit ez szokás ‘ üt újra. Ez tudna lenni egy órával azután decryption, egy nap, egy hét, hónap. Megtörténhet. És, ha igen, mivel valószínűleg lesz, akkor fizeti meg újra? Mennyi pénzt hajlandó dobni ezeket az embereket, mielőtt elfogadja az elkerülhetetlen? Hogy az adatok egyszerűen nem éri meg. Nem is beszélve, fizetés egyenlő Önnek, amely hozzáférést biztosít a magánélet idegenekkel. Igen, ha átutalja a váltságdíjat, személyes és pénzügyi adatai vannak. Információ, amely a számítógépes bűnözők is hozzáférhet, és kiaknázni. Mondanom sem kell, ez nem egy kívánatos eredmény. Védje meg a magánélet a karmai a Cyber emberrablók! Ha úgy találja, Nbes átvette a rendszert, vágja le a veszteségeket. Az adatok elvetése az Ön magánélete nevében. Végtére is, a magánélet pótolhatatlan. És, fájlok.

. Nbes fájlkiterjesztés eltávolítása utasítások

LÉP 1: megöl a kaján folyamat

2. lépés: rejtett fájlok felfedése

3. lépés: keresse meg az indítási helyet

lépés 4: Recover. [ ] fájlkiterjesztés titkosított fájlok

LÉP 1: megáll a kaján folyamat használ Windows feladat igazgató

 • Nyissa meg a feladat igazgató megnyomásával CTRL + SHIFT + ESC gombokkal egyszerre
 • Elhelyez a folyamat-ból ransomware. Volna törődik amit ez általában egy találomra tett létrehoz reszelő.
 • Mielőtt megölné a folyamatot, írja be a nevet egy szöveges dokumentumra későbbi hivatkozás céljából.

end-malicious-process

 • Elhelyez akármi gyanús folyamat társult-val. Nbes fájl kiterjesztése titkosítás Virus.
 • Jobb klikk a folyamatra
 • Fájlhely megnyitása
 • Végfeldolgozás
 • Töröl a címtárak-val a gyanús fájlokat.
 • Szem előtt tartva, hogy a folyamat lehet elrejteni, és nagyon nehéz felismerni

LÉP 2: feltár rejtett fájlokat

 • Nyisson meg egy mappát
 • Kattintson a “rendezés” gombra
 • Választ â € ť dosszié és kutatás választások
 • Válassza ki a “nézet” fület
 • Kiválaszt “mutat rejtett fájlokat és tartók” választás
 • Akadálytalan “eldug megvéd működő rendszer fájlokat”
 • Kattintson az “Apply” és az “OK” gombra

LÉP 3: elhelyez. Nbes fájlkiterjesztés titkosítás vírus Indítás helye

 • Egyszer a működő rendszer terhel sajtó egyidejűleg a Windows jel gomb és a R kulcs.

win-plus-r

Az operációs rendszerétől (x86 vagy x64) függően hajózik:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] vagy
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] vagy
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • és töröljük a megjelenítendő név: [RANDOM]

torol backgroundcontainer

 • Majd nyissa meg a felfedező és keresse meg:

Hajózik-hoz-a %appdata% dosszié és töröl a kivihető.

Tudod Vagylagosan használ-a msconfig Windows műsor-hoz dupla ellenőriz a végrehajtás pont-ból vírus. Kérjük, ne feledje, hogy a gépén lévő nevek különbözőek lehetnek, mivel véletlenszerűen generálhatók, ezért érdemes bármilyen professzionális szkennert futtatnia a kártékony fájlok azonosítására.

4. lépés: Hogyan lehet visszaállítani a titkosított fájlokat?

 • Módszer 1: a első és legjobb módszer van-hoz visszaad-a adat-ból egy újabb keletű hát, abban az esetben amit önnek van egy.

windows system restore

 • Módszer 2: reszelő visszaszerzés szoftver -általában mikor a ransomware titkosítja egy reszelő ez első ideiglenes tákolmány egy másol-ból ez, titkosítja a másol, aztán töröl a eredeti. Emiatt szabad megpróbál-hoz használ reszelő visszaszerzés szoftver mint adat visszaszerzés profi -hoz visszaszerez néhány-a eredeti fájlokat.
 • Módszer 3: Árnyék kötet másolatok -mint egy végső megoldásként, tudod megpróbál-hoz visszaad-a fájlokat keresztül Árnyék kötet másolatok. Nyissa meg a csomag Árnyéktallózó részét, és válassza ki a helyreállítani kívánt meghajtót. Jobb kettyenés-ra akármi reszelő ön akar-hoz visszaad és kettyenés export rajta.
This article was published in Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 tavolettavirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in