Home » Eltávolítás » Eltávolítása haszontalan fájlok tanácsos pop-up malware

Eltávolítása haszontalan fájlok tanácsos pop-up malware

Vidám ‘ eltávolít hiábavaló fájlokat van tanácsos pukkanás-felemel?

Ha pukkanás-felemel figyelmeztet ön amit “removing hiábavaló fájlokat van tanácsos” ha vírus riadókészültségbe helyez pukkanás megjelöl mindig Ön megy online, dont ‘ pánik! Számítógépetek van nem fertőzött-val egy veszélyes vírus. Az üzenetek részét képezik még egy online átverés. A Crooks terv osztó Ön-ba letöltő gazember apps. Nem esnek a csapdába! Jegyzék amit a “removing hiábavaló fájlokat van tanácsos” riadókészültségbe helyez pukkanás megjelöl-ban-a legel. Ők nem kinyitott mellett-a anti-vírus app. Ha bezárja a böngészőt, akkor el fog tűnni. A rossz hír az, hogy ezek a átverés üzenetek terjednek keresztül scamware paraziták. Ha a böngésző folyamatosan megjeleníti az ilyen figyelmeztetéseket, futtasson víruskeresést. A PUP (potenciálisan nemkívánatos program) vagy scamware is lesben az árnyékban az operációs rendszer. Ezek a paraziták okoznak fejfájást, és számos problémát. Győződjön meg arról, hogy a számítógép nem egy kikötő. A “removing hiábavaló fájlokat van tanácsos” didnt ‘ fogás Ön. Mégis, egy parazita a fedélzeten, lesz egy következő alkalommal, és lehet, hogy nem Dodge a golyó. Csinál önmaga egy hatalmas helyesel és tiszta-a működő rendszer ASAP! Ez a legjobb intézkedés, úgyhogy ne pazarolja az idejét. Cselekedjenek most!

eltavolit Useless Files Is Advised

Hogyan jutok fertőzött?

Kaján és elrontott websites leseledt hátsórész a “removing hiábavaló fájlokat van tanácsos” pukkanás-felemel. Scamware és PUPs is részt vesznek a kijelzőn. A rendszer nagyon egyszerű. A parazita settenkedik be a számítógépbe, és elronts a böngészőben. Arra kényszeríti a programot, hogy irányítsa át a webes forgalom átverés, és sérült weboldalak, amelyek megjelenítik a megtévesztés üzeneteket. A bűnözők alkalmaznak különböző paraziták manipulálni végig a webböngészőt. Nem, azonban elképzelni zseniális cyber-támadások. A bűnözők elterjedése a paraziták keresztül tömeges forgalmazás trükkök, nem a célzott támadások. Támaszkodnak kötegek, hamis frissítéseket, sérült linkek, spam üzeneteket, és természetesen, kalóz szoftver. A bűnözők használata trükk, és zsákmányul a naiv felhasználók. Megfertőzik a számítógépet, ha dobja óvatosan a szél. Ne tegyék könnyebbé a dolgukat! Válasszon óvatosságot a gondatlanság. -A szorgalom van a kulcs-hoz egy biztosít és fertőzés-szabad számítógép. Még egy kis extra figyelmet lehet tartalék van egy lavina a problémák, ezért ne legyen lusta. Mindig időt arra, hogy nem az Ön részéről! Ne látogassa agyafúrt honlapok. Letölt szoftver és korszerűsít-ból jó hírű (kívánatosabban tisztviselő) források egyetlen. És természetesen ne ugorja át a telepítési lépéseket. Felejtsd el a “Next-Next-Befejezés” stratégiát. Választ részére a advanced/ szokás bevezetés választás. Szüntesse meg a nem kívánt bónuszszoftver kijelölését, és menjen végig a feltételek között. Dont ‘ habozik-hoz elvetél egy bevezetés folyamat ha Ön észrevesz akármi gyanús!

Miért veszélyes ezek a hirdetések?

A “removing hiábavaló fájlokat van tanácsos” pukkanás-felemel van csak a kezdet-ból egy invázió. Ön megragadt egy parazita, hogy mindig talál új utakat becsapni téged online csapdákat. A scamware élősdi meddles a böngésző és a meglátogatott webhelyeket. Ez lehet beszúrni bannerek minden weboldal betöltése, nyílt értesítések, játék reklámok, terhelés harmadik fél honlapok automatikusan. Meghatározott elég idő, ez élősdi tud dob Ön-ba egy forgószél-ból csalóka pukkanás-felemel, hyperlinks, és zászlók. A több idő ez birtokol, a nagyobb a véletlen ez szivárog Ön-ba nem kívánt tettek. -A szivárog tudna csalogatni Ön-ba cserépdarab érzékeny információ, letöltő malware, vagy aláíró-hoz szükségtelen és túlárazott szolgáltatás. Nem kockázott hullanak a csapdákat. Fog tett mihelyt lehetne a “removing hiábavaló fájlokat van tanácsos” pukkanás-felemel feltűnik. Talál hol a élősdi elbújik és töröl ez azon nyomozás. Minél hamarabb, annál jobb!

Hogyan tud én eltávolít hiábavaló fájlokat van tanácsos pukkanás-felemel?

Ha Ön előad pontosan a lép alul Önnek kellene képesnek lenni megtenni eltávolít a fertőzés. Kérjük, kövesse az eljárásokat a pontos sorrendben. Kérjük, fontolja meg az útmutató nyomtatását, vagy egy másik számítógépet a rendelkezésére. Lesz nem szükség akármi USB rőzse vagy CDs.

1. lépés: távolítsa el a gyanús szoftvert az Add \ programok törlése

2. lépés: ismeretlen bővítmények törlése a Chrome-ból, Firefox vagy IE-ből

lép 3: folyamatosan eltávolít hiábavaló fájlokat van tanácsos-ból Windows iktató hivatal.

1. lépés: ismeretlen programok eltávolítása a számítógépről

Egyidejűleg nyomja meg a Windows Logo gombot , majd “R” a Futtatás parancs megnyitásához

típus “appwiz. cpl

keresse meg az ismeretlen programot , és kattintson a Tovább gombra. A keresés megkönnyítése érdekében a programok dátum szerint rendezhetők. először tekintse át a legutóbb telepített programokat. Általánosságban az összes ismeretlen programot el kell távolítania.

LÉP 2: eltávolít összead-ons és kiterjesztés-ból Króm, Kilő vagy IE

Eltávolítás a Google Chrome böngésző

 • A főmenübenválassza ki az eszközök-> bővítmények
 • Eltávolít akármi ismeretlen kiterjesztés mellett csattanó-on kicsi újra feldolgoz tartó
 • Ha nem tudja törölni a kiterjesztést, akkor keresse meg a C:\Users\ “számítógépnév” \Appdata\local\google\chrome\user Data\default\extensions\mappát, és tekintse át egyenként a mappákat.
 • Orrgazdaság Google Króm mellett törlés a időszerű felhasználó-hoz győződj meg semmi van hátrahagyott

 • Ha a legújabb Chrome-verziót használja, a következőket kell tennie
 • tovább a beállítások- Add személy

 • Válasszon egy előnyben részesített nevet.

person-2-chrome

 • akkor visszamegy és eltávolít személy 1
 • Chrome kell malware most ingyen

Eltávolítás a Mozilla Firefoxból

 • Nyissa meg a Firefoxot
 • Egyidejű lenyomás CTRL + SHIFT + A
 • Megbénít és eltávolít akármi ismeretlen összead-ra
 • Nyit a Firefoxs ‘ segít étlap

open-help-menu-firefox

 • Ezután az adatok hibaelhárítása
 • Kettyenés-ra orrgazdaság Kilő

Eltávolítás a Internet Explorer-

 • Megnyitás IE
 • A jobb felső sarokban kattintson a fogaskerék ikonra
 • Ugrás az eszköztárak és bővítmények
 • Megbénít akármi gyanús kiterjesztés.
 • Ha a megbénít gomb van szürke, sírnod kell megy-a Windows iktató hivatal és töröl a megfelelő CLSID
 • A jobb felső sarokban az Internet Explorer kattintson a fogaskerék ikonra.
 • Kettyenés-ra Internet választások

IE-internet-options

 • Kiválaszt a haladó pánt és kettyenés-ra orrgazdaság.

IE-reset

 • Ellenőriz a â € ťtöröl személyes elintézés pántaztán orrgazdaság

reset-ie

 • Bezárás IE

Véglegesen eltávolítása haszontalan fájlok tanácsos halasztók

Annak érdekében, hogy a manuális eltávolítás sikeres legyen, javasoljuk, hogy használjon egy ingyenes szkenner bármely szakmai antimalware programot azonosítani a rendszerleíró halasztók vagy ideiglenes fájlokat.

This article was published in Eltávolítás. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 tavolettavirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in