Home » Browser Hijackers, Eltávolítás » Hogyan viselkedni eltávolít Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Hogyan viselkedni eltávolít Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Nem Távolítsa el a Enclosely.info átirányítás ? Ez az oldal tartalmaz részletes Enclosely.info eltávolítása utasítások!

Van valami árnyékos, a Enclosely.inf honlapon. Ha ez bukkan fel a képernyőn, készítse elő a bajt. Ez a honlap megjelenése azt jelzi, hogy egy csúnya böngésző gépeltérítő jelenléte. A Enclosely.info gépeltérítő beírja a számítógép teljes csendben, és eléggé odavág. Ez a parazita van programozva, hogy átvegye a pókháló legel, és fordít ez-ba egy hirdetés-megjelenítő eszköz. A gépeltérítő befecskendez a különböző reklámok minden weboldalt Ön teher, megáll a online videók a kereskedelmi szünetek és, természetesen, a webes forgalmat átirányítja szponzorált webhelyeket. Mi a rosszabb, ez a betolakodó ellát-hoz kap több agresszív, az idő múlásával. Ez tönkreteheti a böngészés élményét, másodpercben. A parazita erők oly sok hirdetések az áldozatok, hogy a böngésző nem megfelelően jelenik meg. A szegény legel akarat fázik és lezuhan gyakori. Ön nem lesz képes-hoz kap bármilyen munkát. A gépeltérítő szakítsa meg Ön megállás. Mégis az acél idegek, akkor azt gondolhatja, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyhatjuk a betolakodó. Nos ne csináld ezt. A Enclosely.info gépeltérítő nem tolerálható. Van több mint egy bosszúság. Ez egy nagyon veszélyes. Ez a parazita gyűjt információt az online viselkedés. A böngészővel kapcsolatos adatok nyomon követi, és az összegyűjtött adatokat egy távoli kiszolgálón tárolja. A parazita tudja minden online lépés. Mely webhelyeket látogat meg, milyen videókat nézni, mit csinál kutatás kérdezősködések. Ez az adat nem sztrájk túl érzékeny, de képes hirdető kell nagyon kevés, hogy sikeresen cél Önnek személyre szabott marketing kampányok. Mit gondolsz, mi fog történni, ha a hirdető rossz szándék? Számos bűnözők használja a gépeltérítő és az erőforrások, hogy rávegyék áldozatai a online rendszerek. Ne Játssz a szerencse. A Enclosely.info gépeltérítő fordul meg könnyű célpont. Védje meg magát! Távolítsa el a betolakodó azonnal!

eltavolit Enclosely.inf

Hogyan jutok fertőzött az?

A Enclosely.info gépeltérítő becsapták, a beiktatás ez. Ez a parazita nem felszerel maga. Ez, végül is nem egy zseniális vírus. A gépeltérítő egy egyszerű számítógépes alkalmazás. És csakúgy, mint bármely más app, szüksége van a (felhasználó) engedélyt kap beiktatott. Mi nem kell a nyíltan megkérdezni. Ez a betolakodó kéri a lehető sneakiest módon. Azt ellopja a engedély. A siker kulcsa a gondatlanság és hanyagság. Nem, hogy a munka könnyebb. Éberen helyett. Ez a parazita megakadályozható a sikerre. Annyit kell tenned-hoz lenni több gondos. Különösen, ha telepíti új programok. Utána mindig választhatják a speciális telepítési beállítást a varázslóban. Ha nem áll rendelkezésre, minden eszközzel, jelölje ki azt. Szoftverfejlesztők gyakran további programok hozzákapcsolása a hasznos teher fájlokat a saját apps. Advanced Setup, mutatjuk be egy listát az összes extrával, hogy van körülbelül-hoz lenni beiktatott. Törölje őket. Gyakrabban, mint nem a harmadik-csapat pályázatokat kaján. Különben is ha valóban szükség van rájuk, kíván letöltötte őket magad. Tehát törölje az összes nem kívánt apps. Győződjön meg róla, tudja, mit adsz a engedély-hoz. Olvassa el a Conditions/ végfelhasználói licencszerződés (EULA). Ha észreveszi, hogy bármi szokatlant, azonnal megszakítja a telepítés. Ez a számítógép, úgy dönt, amit meg kell telepíteni azt. Ne hagyd, hogy mások az Ön számára a polgárral. Más malware elosztási módszerek, meg kell tartsa szem ki is a jó öreg spam e-maileket, özön, és a hamis frissítés. Ezek a módszerek megakadályozása csak sikerül! Mindig csinál-a szorgalom!

Miért van ez veszélyes?

A Enclosely.info gépeltérítő egy fenyegetés, hogy nem maradhat a számítógépen. -A ‘ rendkívül bosszantó, és tolakodó. Mégis az ugyanolyan veszélyes. A gépeltérítő már semmilyen biztonsági mechanizmus. Nem ellenőrizze, ez jelenik meg, így szabadon reklámok. Sem ez ellenőriz mögött a hirdetéseket a hirdetők. Számos bűnözők kihasználni ezt a parazita. Ők használ ez-hoz elterül a félrevezető és megtévesztő reklámok. Azt is webes forgalmat átirányítani megkérdőjelezhető honlapok. Nem ellenőrzött hirdetést merülhetnek fel a legjobb indokolatlan elvárások. A legrosszabb ez akarat utánaküldeni ön-hoz egy fertőzött weboldal. Egyetlen kattintással már kész részére egy vírus-hoz lenni letöltött. Is a gépeltérítő lehet átirányítani, hogy átverés weboldalak. A bűnözők cél a pénztárca. Ők készek megtenni, amibe a pénzét. És a gépeltérítő egy nagyszerű eszköz a saját arzenál. Ez a parazita a biztonság megsértése. Ez teszi ki, számos online fenyegetések. Ne Játssz a szerencse. Távolítsa el a Enclosely.info gépeltérítő, mielőtt ez csalik, néhány rendszerbe! Ne habozzon, hogy törölje azt. A gépeltérítő nem növeli a böngészési élményt. Annak eltávolítását, másrészt, lesz. A parazita, elment, és a böngésző sokkal gyorsabban végez. Észre fogja venni, hogy az Internet-kapcsolat is gyorsabb, mint korábban. Így nem vesztegeti az idejét! Vissza, az irányítást a web-böngésző. Tisztítsa meg a jó!

Hogyan viselkedni eltávolít Enclosely.info vírus

A Enclosely.info fertőzés kifejezetten, hogy a pénz, hogy az alkotók egy út vagy másik. A szakemberek különböző vírusölő companies mint Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, stb tanácsot, hogy nem ártalmatlan vírus.

Ha pontosan az alábbi lépéseket hajtja végre legyen képes-hoz eltávolít a Enclosely.info fertőzés. Kérjük kövesse a pontos sorrendben. Kérem fontolja meg kinyomtatni ezt az útmutatót, vagy egy másik számítógépre az Ön rendelkezésére. NEM kell minden USB kulcsok, vagy a CD-k.

1. lépés: lenyomozni Enclosely.info, a számítógép memóriájába

2. lépés: keresse meg a Enclosely.info indítókönyvtár

Lépés 3: Enclosely.info nyomok törlése a Chrome, a Firefox és az Internet Explorer

4. lépés: vonja vissza a károkat, a vírus

1. lépés: A számítógép memóriájában lenyomozni Enclosely.info

 • Nyissa meg a feladat igazgató CTRL + SHIFT + ESC billentyűkombináció lenyomásával egyidejűleg
 • Gondosan tekintse át az összes folyamat, és a gyanús is megáll.

end-malicious-process

 • Jegyezze fel a fájl helyét, későbbi felhasználásra.

2. lépés: Keresse meg Enclosely.info indítókönyvtár

Feltár rejtett fájlokat

 • Nyitott minden olyan mappát
 • Kettyenés-ra “Szervez” gomb
 • Válassza a “Dosszié és kutatás választások”
 • Válassza a “Nézet” fülre
 • Válassza ki a választás “Mutat rejtett fájlokat és tartók”
 • Akadálytalan “Eldug megvéd működő rendszer fájlokat”
 • Kattintson az “Apply” és az “OK” gomb

Enclosely.info vírus-ból windows iktató hivatal tiszta

 • Ha az operációs rendszer betölt sajtó egyidejűleg a Windows logó gomb és az R billentyűt.

win-plus-r

 • Egy párbeszéd panel kellet volna nyit. Típus “Összefagy”

regedit

Attól függően, hogy az operációs rendszer (x86 vagy x64) hajózik-hoz:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] vagy
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] vagy
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • törölje a megjelenítési név: [RANDOM]

torol backgroundcontainer

 • Majd nyissa meg a felfedező, és hajózik-hoz: %appdata% mappát, és törölje a rosszindulatú végrehajtható.

Tisztítsa meg a HOSTS fájlt, hogy elkerülje nem kívánt böngésző átirányítása

Keresse meg a %windir% /system32/ Drivers/ etc/ állomás

Ha van csapkodott, nem lesz idegen IP címek csatlakozik az alján. Vessen egy pillantást az alábbi:

hosts-redirect-virus

3. lépés: Tiszta, a Chrome, a Firefox és az Internet Explorer Enclosely.info nyomok

 • Open A Google Chrome

 • A Főmenübenválassza ki az eszközök

majd kiterjesztés

 • Távolítsa el a Enclosely.info kattintva a kis újra feldolgoz tartó
 • Google Chrome visszaállítása törli az aktuális felhasználó, hogy győződjön meg róla, semmi se maradjon
 • disable Enclosely.info from chrome

  • Nyit Mozilla Firefox

  • Nyomja meg egyszerre a Ctrl + Shift + A
  • Tiltsa le a nem kívánt bővítmény
  • Megy segít
  • Majd információkat – problémamegoldás
  • Kattintson a Reset Firefox

  eltavolit Enclosely.info from firefox

  • Nyissa meg a Internet Explorer

  • A jobb felső sarokban kattintson a fogaskerék ikonra
  • Kettyenés-ra Internet választások
  • Menj és eszköztárak és bővítmények letiltása az ismeretlen kiterjesztés
  • Kiválaszt a haladó pánt , és kettyenés-ra orrgazdaság

  eltavolit Enclosely.info from ie

  • Indítsa újra az Internet Explorer

  4. lépés: Vonja vissza a kár megtett mellett Enclosely.info

  Ez a különös vírus megváltoztathatja a DNS-beállításokat.

  Figyelmet! ez tönkreteheti az internet-kapcsolat. A DNS-beállításokat használni a Google Nyilvános DNS Enclosely.info módosítása előtt győződjön meg róla, leírni az aktuális kiszolgáló címét egy darab papírra.

  Erősít a vírus által okozott kár van szüksége, tegye az alábbiakat.

  • Kattintson a Windows Start gomb , hogy nyissa meg a Start menüben, írja be a Vezérlőpult , a Keresés mezőbe, és kiválaszt műszerfal, az eredmények fölött jelennek meg.
  • megy hálózat és Internet
  • majd a hálózati és megosztási központ
  • majd változás Adapter-beállítások
  • Kattintson a jobb gombbal az aktív internet kapcsolat , és kattintson a Tulajdonságokparancsra. A hálózat lapon, találja Internet Protocol Version 4 (TCP/ IPv4). Bal kattintson rá, és ezután kattintson Tulajdonságok. Mindkét lehetőség automatikus kell! Alapértelmezés szerint meg kell állítani “,megkap egy IP cím gépiesen“, és a második egy “beszerzése DNS kiszolgáló címének automatikus!” Ha ők nem csak megváltoztatni őket, de ha a tartományi hálózat részeként vegye fel a kapcsolatot a Tartomány ergazdar beállítani ezeket a beállításokat, egyébként a internetkapcsolat megszakad!

  Meg kell tisztítani a böngésző parancsikonjai, valamint. Így csinálni amit ön szükség-hoz

  • Jobb kettyenés-on omlós torta a kedvenc böngésző, és válassza a Tulajdonságok parancsot.

  safebrowsing-biz-shortcut-eltavolitas

  • a cél mezőben, távolítsa el a Enclosely.info érv , és majd alkalmazza a változtatásokat.
  • Ismételje meg, hogy a hivatkozások, a más böngészők.
  • Ellenőrizze az ütemezett feladatok, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a vírus nem tölt le magát újra.

  Hogyan véglegesen eltávolítani Enclosely.info (automatikus) Víruseltávolító útmutató

  Kérjük van arra, hogy egyszer ön fertőzött-val egy vírus, ez veszélyezteti a rendszer, és hagyd, hogy minden ajtó tárva-nyitva a sok más fertőzések. Győződjön meg arról, hogy kézi eltávolítás sikeres, azt javasoljuk minden szakmai antimalware program ingyenes szkenner segítségével azonosíthatja a lehetséges iktató hivatal halasztók vagy ideiglenes fájlokat.

  This article was published in Browser Hijackers, Eltávolítás. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2021 tavolettavirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in