Home » Eltávolítás » Raccoon trójai fenyegetés eltávolítása

Raccoon trójai fenyegetés eltávolítása

Ez a cikk segíthet eltávolítani Raccoon Virus. A lépésről lépésre eltávolítás szerkezet minden változat-ból Mikroszkóp Windows.

Raccoon egy rosszindulatú számítógépes fenyegetés. -A ‘ része a trójai család, és youd ‘ csinál legjobb-hoz eltávolít ez ASAP. Hogy figyelmen kívül hagyja a jelenlétét, az, hogy meg magad egy borzalmas élményt. Ezek jellegek-ból fenyeget okoz egész a bajok. És, Raccoon sem kivétel. Nem hulladékok nincs idő, hogy elterjedt a tengelykapcsoló az egész, és korrupt a PC. A csúnya szerszám eszik megjelöl hely és anyagi javak. Használja mind a CPU és a GPU-hoz-uk korlátok. Így a számítógép teljesítményét lelassítja a bejárás. De a lemaradás messze van az egyetlen sérettől. Raccoon jelenléte gyakori rendszerösszeomlásokhoz vezet, és a képernyő lefagy. Egyes alkalmazások kezdenek nehézségeket szenvedni fut. Gyakran, rájössz, hogy a fájlok ütött sérült, vagy akár eltűnt. A trójai elárasztja a képernyőt, a különböző hibaüzeneteket, figyelmeztetéseket és riasztásokat. És, mintha ez nem elég a kellemetlenség, ez is elárasztja a hirdetéseket. Igen, a képernyő lesz nyüzsögtek a nagyszámú pop-up, a szöveges és banner hirdetéseket. Ön is kap átirányított egy rakás gyanús harmadik fél telek. És, hogy van, ha tud valójában megy online. Igen, a Raccoon fenyegetés korlátozhatja, vagy akár blokkolhatja a webes hozzáférést. De a szüntelen online beavatkozás még elhalványul képest minden mást, hogy dob veled. A trójai meddles a Registry, Feladatkezelő és a rendszer beállításait. Felfedezhet olyan változtatásokat, amelyeket nem hagyott jóvá, és nem is tudta. Mi több, Raccoon létezéséről vezethet a számítógép újraindítása saját elhatározásából. Ne tedd fel mindazt, amit kellemetlenség. A fedélzeten való Raccoon következményeinek elkerülése. Amint tudomást a fertőzés tartózkodás, jár ellene. Nem a legjobb, hogy távolítsa el egyszerre. Ez keres neked a háláját a leendő énje. A hosszabb tartózkodás keres semmit, de fejfájás és sajnálom.

eltavolit Raccoon

Hogyan jutok fertőzött?

Raccoon használja a régi, de arany módszerekkel támadni. És nem csak azt kezelni, hogy, de nem észrevétlenül. Igen, az eszköz settenkedik be a rendszer észrevétlenül. Hogyan? Nos, ahogy azt, kiderül, hogy a szokásos bohóckodás. Ez magában foglalja, úgy tesz, mintha egy hamis rendszer vagy programfrissítés. Mint, Java vagy Adobe Flash Player. Vagy, használ autópálya és löncshús elektronikus levél mint egy belépés pont. És, persze, mögé bújva sérült oldalak, linkek, vagy torrents. A trójai már jó néhány trükköt, hogy válasszanak a azonban a siker nyugszik meg. Te vagy az utolsó védelmi vonalat. Ha ezt a kellő gondossággal, akkor elkapni a veszélyt a cselekmény. Akkor a helyszínen, próbál támadni, és megakadályozzák, hogy a csúszás múltban van. Óvatosság segít ön így csinálni amit. Éberség segít megőrizni a rendszer mentes a fertőzések. Annak hiánya vezet az ellenkezőjét. Fertőzések, mint például Raccoon, zsákmány a Figyelemelterelést, sietség és a hiszékenység. Ne kötelezzék. Ne enyhítse az eszköz rejtett beszivárgása. Mindig időt arra, hogy alapos. Légy figyelmes. Figyelem hosszan lehetne.

Miért van ez veszélyes?

A Raccoon fenyegetés nem csak a pusztítás megbosszulja a számítógépen. Eltekintve attól, hogy veszélyezteti a rendszer jó közérzetét, ez is veszélyezteti a magánélet. Igen, a trójai követi programozás ellopni a személyes és pénzügyi adatait. És akkor ki őket, hogy a számítógépes bűnözők mögötte. Félreértés ne essék. Adott elég időt a számítógépen, az eszköz megvalósítja ezt a célt. Látod, kezd kémkedni a tevékenységét, amint azt telepszik. A Raccoon eszköz figyeli minden kattintás, minden oldalon, minden, amit csinál. Beleértve a bevitt adatokat is. Szeret, hitelkártya és bankszámla információ, jelszó és logika. De a trójai nem csak betartani a tetteit. Ez is emléktárgy egy alapos feljegyzés mindegyiküknek. Amint úgy véli, hogy összegyűjtötte elég adat révén kémkedés, hogy elküldi azt. Ön hajlandó lehetővé tenni, hogy? -Hoz enged ez megvilágít a lopott adat-hoz idegenek-val kérdéses szándékok? nem! Ne tedd fel a fertőzés a rendetlenség-Making! Ne magadnak egy szívességet, és megszabadulni ez ASAP. Akadályozzuk meg, hogy teljesítse a tolvaj napirendjét. Biztosítsa a rendszer biztonságát. A Raccoon fenyegetést keresse meg és távolítsa el egyszerre.

Manual Raccoon eltávolítási utasítások

Az Raccoon fertőzést kifejezetten arra tervezték, hogy a pénzt az alkotók így vagy úgy. A specialisták-ból különböző vírusölő companies szeret BitDefender, Kaspersky, Észak, hagyd, ESET, stb tanácsol amit nincs ártalmatlan vírus.

Ha pontosan az alábbi lépéseket, akkor képesnek kell lennie arra, hogy távolítsa el a Raccoon fertőzés. Kérjük, kövesse az eljárásokat a pontos sorrendben. Kérjük, fontolja meg az útmutató nyomtatását, vagy egy másik számítógépet a rendelkezésére. Lesz nem szükség akármi USB rőzse vagy CDs.

1. lépés: a számítógép memóriájában található Raccoon kapcsolódó folyamatok nyomon követése

Step 2: elhelyez Raccoon elkezd elhelyezés

lép 3: töröl Raccoon nyomon követ-ból Króm, Kilő és Internet Felfedező

lép 4: kibont a kár megtett-ból vírus

1. lépés: a számítógép memóriájában lévő kapcsolódó folyamatok Raccoon nyomon követése

 • Nyissa meg a Feladatkezelőt a CTRL + SHIFT + ESC billentyűk egyidejű megnyomásával
 • Gondosan áttekintés minden folyamat és megáll a gyanús egyek.

end-malicious-process

 • Írja le a fájl helyét későbbi referenciaként.

2. lépés: keresse meg Raccoon Startup helye

Rejtett fájlok felfedése

 • Nyisson meg egy mappát
 • Kattintson a “rendezés” gombra
 • Választ â € ť dosszié és kutatás választások
 • Válassza ki a “nézet” fület
 • Kiválaszt “mutat rejtett fájlokat és tartók” választás
 • Akadálytalan “eldug megvéd működő rendszer fájlokat”
 • Kattintson az “Apply” és az “OK” gombra

Tiszta Raccoon vírus a kirakatokban iktató hivatal

 • Egyszer a működő rendszer terhel sajtó egyidejűleg a Windows jel gomb és a R kulcs.

win-plus-r

 • Meg kell nyitnia egy párbeszédpanelt. Típus “összefagy”

regedit

Az operációs rendszerétől (x86 vagy x64) függően hajózik:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] vagy
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] vagy
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • és töröljük a megjelenítendő név: [RANDOM]

torol backgroundcontainer

 • Majd nyissa meg a felfedező és navigálni: %appdata% mappát, és törölje a rosszindulatú végrehajtható.

Tiszta HÁZIGAZDÁID reszelő-hoz elkerül nem kívánt legel utánaküldés

Hajózik-hoz %windir% /system32/ Drivers/ etc/ házigazda
[[]] ha Ön csapkodott, lesz lenni külföldi IPs címek összekapcsolt-hoz ön alul. Vessen egy pillantást az alábbi:
[hosts-redirect-virus]

4. lépés: vonja vissza a lehetséges sebzést Raccoon

Ez az adott vírus megváltoztathatja a DNS-beállításokat.

Figyelem! ez megtörheti az internetkapcsolatot. Mielőtt megváltoztatod a DNS-beállításokat a Google Nyilvános DNS használatára Raccoon, mindenképpen írjuk le az aktuális szerver címeket egy papírra.

A vírus által okozott károk kijavításához a következő műveleteket kell végrehajtani.

 • Kettyenés a Windows Elkezd gomb -hoz nyit a elkezd étlap, típus műszerfal -ban kutatás doboz és kiválaszt műszerfal-ban eredmények bemutatás fenti.
 • megy hálózat és Internet
 • majd a hálózati és megosztási központ
 • majd az adapter-beállítások módosítása
 • Kattintson a jobb gombbal az aktív internetkapcsolatra , majd kattintson a Tulajdonságokparancsra. A hálózat lapon keresse meg az Internet Protocol 4-es verzióját (TCP/ IPv4). Bal kettyenés rajta aztán kettyenés-ra kellékek. Mindkét opciót kell automatikus! Mellett hiba ez legyen készlet-hoz “megkap egy IP cím gépiesen” és a második egy-hoz “megkap DNS szolgál cím gépiesen

!” Ha ezek nem csak megváltoztatni őket, de ha része egy tartomány hálózat vegye fel a kapcsolatot a domain administrator beállítani ezeket a beállításokat, különben az Internet kapcsolat megtöri!!!

 • Ellenőrizze az ütemezett feladatokat, és győződjön meg arról, hogy a vírus nem fogja magát újra letölteni.

Hogyan végleges eltávolítása Raccoon vírus (automatikus) eltávolító útmutató

Legyen szíves, volna képzeletben amit egyszer ön fertőzött-val egy egyes vírus, ez kompromisszumok-a egész rendszer vagy hálózat és enged minden ajtók széles nyit részére sok más fertőzések. Annak érdekében, hogy a manuális eltávolítás sikeres legyen, javasoljuk, hogy használjon egy ingyenes szkenner bármely szakmai antimalware program azonosítására lehetséges vírus maradványokat vagy ideiglenes fájlokat.

This article was published in Eltávolítás. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 tavolettavirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in